Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere decomandat Pallady-Titan 6 min metrou...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 119.000 EUR
Zona

Theodor Pallady

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

87

An finalizare construcție
2022
Etaj
7
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Alte tipuri
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
7
 Nu include TVA
 Ansamblu rezidențial

Cauți un apartament spațios pentru familia ta? În ansamblul nostru găsești apartamente moderne cu 3 camere, luminoase și foarte bine compartimentate. Bucătăria este închisă, livingul are 22mp și există câte 2 băi.

Apartamentul este branșat individual la toate utilitățile (gaze, apă, canalizare și curent electric) și se vinde la cheie cu următoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie + faianță din Spania, uși de interior, centrală termică Ariston cu încălzire prin pardoseală.

Poziționare foarte bună cu acces rapid la stația de metrou Nicolae Teclu (distanță de maxim 700 de metri) și la zona comercială Ikea, Metro, Decathlon, Auchan, Lidl, Kaufland, Kika, Dedeman Pallady.

Ansamblul oferă 144 locuri de parcare la nivelul solului și 77 locuri de parcare (acoperite) la nivelul demisolului. Pe lângă locurile de parcare, ansamblul oferă 2000 mp de spații verzi, loc de joacă pentru copii, pază, monitorizare video, câte 2 lifturi moderne pe fiecare scară.

Sistemul constructiv (corpurile A, B și C) are infrastructura de tip cutie rigidă formată din radier, pereți structurali din beton armat pe contur și planșeu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereți structurali cuplați din beton armat. Pereții interiori sunt din BCA de calitate, cu un coeficient mărit pentru izolație fonică și termică.

Este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos față de stația de metrou Nicolae Teclu și de mijloacele de transport în comun STB – tramvai si autobuz. În proximitate găsim: grădinițe, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri: Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.
La doar 100 de metri va exista un spațiu comercial, construit tot de echipa noastră.

Fiecare apartament este branșat individual la toate utilitățile (gaze, apă, canalizare și curent electric) și se vinde la cheie cu următoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie, faianță, uși de interior etc. Centrala termică este individuală, pentru fiecare locuință, iar încălzirea este prin pardoseală, oferind un confort sporit.

Confort: 1
Tip imobil: Alte tipuri
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici