Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere, etaj 1, spatios in localitatea Semlac

Semlac, Arad Acum 11 luni 41.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

115

An finalizare construcție
1975
Etaj
1
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1

ID: CP1711841
Golden Real Estate vă propune spre vânzare un apartament cu 3 camere, situat în localitatea Semlac, la etajul 1, cu o suprafață construită de 140 mp.
Apartamentul dispune de o compartimentare de tip semidecomandat, are vedere pe ambele părți și se compune din sufragerie open-space cu cu loc pentru servit masa, două dormitoare, baie cu cabina de duș, spații pentru depozitare cămară alimente cu geam, și un hol mare la intrare iar pe casa scări mai exista un spațiu care se poate folosi ca si uscătorie, apartamentul mai dispune de boxă conform CF și beneficiază de o curte comuna de 535mp.
Ca amenajări, locuința dispune de geamuri termopan integral și plasă pentru țânțari, uși din MDF, parchet laminat, pereți zugrăviți cu glet și lavabil, gresie și faianță în bucătărie și baie, bucătăria mobilată si utilată, apă și canalizare de la rețea iar încălzirea se face cu teracotă dar se poate racorda la gaz fiind pe casa scări tras.
Apartamentul se vinde parțial mobilat și este situat într-o zonă liniștită, având în apropiere magazine și mijloace de transport.

Preț: 41.000 euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Pentru acest imobil se plăteşte comision la cumpărare, compania noastră obligandu-se să prezinze oferta dumneavoastră de preţ, să vă asigure consultanţă şi asistenţă până la finalizarea tranzacţiei, să se ocupe de actele necesare pentru accesarea unui credit ipotecar şi pentru notar.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici