Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere intim,elegant si cochet,boxa ,loc parcare,Maratei

Piatra Neamt, Neamt Acum o săptămână 79.000 EUR
Zona

Maratei

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

76

An finalizare construcție
1977
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

APARTAMENT 3 CAMERE INTIM, ELEGANT ȘI COCHET, PE MIJLOC, LUMINOS, CU BOXA SI LOC DE PARCARE, ZONA ITM, 79.000 EURO
Pentru a veni în întâmpinarea celor aflați în căutarea unui cămin confortabil, intim și cochet, FORTUNA IMOBILIARE vă oferă posibilitatea să optați pentru acest apartament compus 3 camere, situat la etajul 3, în bloc de 4 etaje.
Imobilul cu suprafata utila totala de 76,78 mp, suprafata construita de 80,91 mp,este pe structura decomandata, fiind compus din hol, camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai ( ambele cu aerisire naturala ), bucatarie si balcon mare tip logie.Este poziționat pe mijloc, cu orientare EST- VEST, fiind foarte luminos si calduros. Are schimbate instalațiile sanitara si termica, precum si tabloul electric ce este prevazut cu siguranta individuala pentru masina de spalat. Beneficiaza de multiple îmbunătățiri: ușă antiefracție, centrală termică Vaillant, calorifere noi, termopane ( inclusiv balcon ), uși interioare din lemn masiv, gresie, faianță, parchet triplustratificat, interfon, termosistem exterior.
Se remarcă prin modul de amenajare atractiv - atenție la detalii, bun gust și rafinament -, ce oferă o atmosferă de cămin locuinței. Se vinde partial mobilat .
Beneficiază de boxa la subsol si de loc de parcare în fața blocului.
Preț 79.000 euro.
Pentru o prezentare detaliată a acestei oferte, furnizarea unor informații suplimentare referitoare la situația juridică / identificarea imobilului și programarea unei vizionări, vă invităm la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, situat pe str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.

Your comfort is our priority !
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici