Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere parter inalt cu balcon | Vasile Aaron

Sibiu, Sibiu Acum 4 săptămâni 79.900 EUR
Zona

Vasile Aaron

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

50

Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

Smart Imobiliare vă prezentă un apartament recent renovat, cu 3 camere, amplasat la parter înalt, în cartierul Vasile Aaron.
Cu o suprafață utilă de 50 mp, acest apartament este ideal pentru o familie sau un cuplu în căutarea unei locuințe confortabile.
Compartimentarea acestui apartament este semidecomandata si include o bucătărie cu acces la un balconul închis, livingul, două camere ce pot fi utilizate ca dormitoare, birou sau alte spații conforme nevoilor dumneavoastră. Există, de asemenea, două holuri care asigură un flux eficient între camere, iar baia este dotată cu o cadă și dispune de un geam pentru aerisire naturală și lumină.
Apartamentul beneficiază de o locație excelentă, înconjurat de magazine, farmacii, școli și grădinițe. De asemenea, aveți acces rapid la parcuri și spații verzi, unde puteți petrece timp de calitate în aer liber. În plus, beneficiati de un acces convenabil la mijloacele de transport în comun, facilitând deplasarea în alte zone ale orașului.
În concluzie, acest apartament recent renovat, cu 3 camere, la parter înalt în cartierul Vasile Aaron, reprezintă o oportunitate excelentă de a avea un cămin confortabil și accesibil, într-o zonă cu toate facilitățile necesare pentru un stil de viață convenabil.
Pentru mai multe detalii si stabilit vizionari, va rugam, mentionati ID-ul proprietatii: P14056
Id intern: P14056

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici