Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere Titan - Piata Minis

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 91.000 EUR
Zona

Titan

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

63

An finalizare construcție
1968
Etaj
parter
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Parțial
 Preț negociabil

Dacă îți dorești un apartament confortabil, bine întreținut și echipat cu toate facilitățile necesare, ar trebui să arunci o privire la acest apartament cu 3 camere, situat în zona Pieței Minis, la parterul unui bloc cu 4 etaje.

Cu o suprafață de 63 de metri pătrați, construit în 1968 și ulterior renovat și întreținut cu grijă, acest apartament oferă un mediu de locuit confortabil. Aici vei găsi toate facilitățile necesare, inclusiv aer condiționat, apometre, centrală termică, ferestre termopan, iar blocul beneficiază de izolație termică.

Blocul, construit din cărămidă, prezintă o structură etajată, furnizând un nivel ridicat de siguranță și stabilitate. În plus, există un loc de parcare disponibil, eliminând orice problemă legată de găsirea unui spațiu de parcare în zonă.

Apartamentul include și o boxă la subsol, ideală pentru depozitarea diverselor obiecte sau echipamente. De asemenea, te poți bucura de o curte frumoasă și bine întreținută, perfectă pentru diverse activități în aer liber.

În ceea ce privește locația, apartamentul se află la doar 5 minute de mers pe jos de stațiile de metrou Titan și Costin Georgian, iar Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) este la doar 5 minute distanță. De asemenea, vei găsi o grădiniță și o creșă de stat la doar 2 minute de mers pe jos și un liceu la doar 3 minute de mers pe jos.

Deci, dacă îți dorești să locuiești într-un apartament confortabil, bine întreținut, dotat cu toate facilitățile necesare și situat într-o locație convenabilă, nu ezita să ne contactezi pentru a programa o vizită. Te așteptăm cu drag!

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici