Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere zona Brana

Selimbar, Sibiu Acum 2 luni 87.750 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

61

An finalizare construcție
2020
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
2
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Ansamblu rezidențial

COMISION 0
RE/MAX Sibiu va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă de 67.5 metri pătrați utili , situat în Selimbar, acesta fiind o alegere excelentă pentru cei care caută confort și accesibilitate.
Acest apartament de pe etajul 1 în zona Pictor Nicolae Brana din Selimbar oferă un spațiu elegant și funcțional. Livingul se contopește armonios cu bucătăria, creând un mediu prietenos și luminos. Dispune de două dormitoare, oferind spații intime pentru odihnă și relaxare. Cu două băi, comoditatea este la îndemână.

Cele două balcoane reprezintă puncte culminante ale acestei locuințe. Primul, cu o suprafață generoasă de 7,4 metri pătrați, vă invită să vă bucurați de aerul proaspăt și de momente de relaxare. Al doilea balcon, cu o suprafață de 5,9 metri pătrați, oferă un spațiu intim pentru a vă savura cafeaua sau pentru momente de contemplare.

Predarea se face la stadiul de alb interior, beneficiind de instalație electrică completă. Acest apartament dispune de încălzire prin pardoseală, asigurând un confort termic deosebit. La exterior, beneficiati de finisaje complete. Un loc de parcare este inclus, adăugând practicitate și confort stilului de viață urban.

Acest apartament reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru cei care caută un cămin modern și bine gândit în inima Selimbarului.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici