Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere zona Dristor - Kaufland Mihai Bravu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 5 zile 120.000 EUR
Zona

Dristor

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

68

An finalizare construcție
1984
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Renovată

Se vinde apartament 3 camere zona Dristor - Kaufland Mihai Bravu, etaj 1/7 conf 1 , decomandat, suprafata 68 mp. an constructie 1984, bloc anvelopat, proaspat renovat si curățat - Iunie 2023 (zugrăveala, parchet, instalatii electrice, baterii sanitare) - cu data estimata de incheiere lucrări 1 Iulie 2023, racoros, balcon închis termopan, cu acces din living si fereastra din bucatarie, 2 băi, dintre care una are cadă proaspăt recondiționată, 3 spații depozitare, unul amenajat pentru mașina de spălat+uscător, AC.

Blocul este anvelopat si reabilitat termic in 2018, are doua usi de acces si interfon. Geamurile apartamentului au vedere în spatele blocului, ceea ce conferă liniște si o priveliște frumoasa inspre grădinile generoase ale blocurilor si locul de joaca pentru copii.

Situat in spatele complexului comercial Kaufland-Mihai Bravu (Racari 51), apartamentul dispune de o poziționare avantajoasa, avand acces de 3 minute de mers pe jos la statiile de tramvai si bus, si de 8 minute (in directii diferite) la metrou Dristor 2, respectiv metrou Mihai Bravu. Zona este foarte liniștita si are nenumărate facilități urbane: scoli, grădinițe, locuri de joaca, farmacii, saloane, fast-food, cafenele, săli de sport, etc.

Pret: 120000 euro neg

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici