Anunțul a fost dezactivat!

Rezervat :Apartament 3 camere zona Parcul Trandafirilor

Brasov, Brasov Acum o lună 170.000 EUR
Zona

Racadau

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

95

An finalizare construcție
2008
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

PROPRIETATE REZERVATA SUB PREMIZA VANZARII !!!

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu structura pe doua nivele situat in cartierul Racadau, in apropiere de centrul comercial Magnolia Shopping Center si a parcului Trandafirilor , pe strada Oltului .

Apartamentul este situat la etajul 4, are o suprafata construita de 120,65 mp si o arie utila de 95 mp fiind compus din living (21,75 mp) si bucatarie open space (7,90 mp), vestibul (3,30 mp) debara (1,50 mp) si baie cu dus (2,65 mp), iar la mansarda regasim un hol de 6,65 mp, 2 dormitoare decomandate de 15,80 mp , respectiv 21, 40 mp, ambele deservite de catre o baie generoasa de 9,40 mp , alaturi de un dressing de 4,65 mp si casa scarii .

Finisajele interioare sunt standard, pereti zugraviti in vopsea lavabila si pe alocuri tapet, pardoseala din parchet si gresie , ferestre din tamplarie pvc cu geam termopan, sistem de alarma, videointerfon, centrala termica proprie cu calorifere, scara interioara cu trepte din lemn.

Blocul a fost construit in 2008, este izolat pe exterior, dispune de subsol tip ALA , apartamentul beneficiind totodata de boxa proprie .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B

Locatia prezinta acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri (Carrefour, Peny Market, Lidl), zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Pret vanzare : 170000 Euro .

Se accepta si credit ipotecar cu plata pretului in moneda Euro .

Apartamentul este liber spre vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici