Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 3 camere zona Stefan cel Mare

Oradea, Bihor Acum un an 74.900 EUR
Zona

Rogerius

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

65

An finalizare construcție
1988
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Va propun spre vanzare, în reprezentare exclusivă, COMISION 0% la CUMPARATOR, un apartament cu 3 camere situat la etajul 4 al unui bloc de apartamente cu acoperis din tigla ceramica, in zona Stefan cel Mare, pe strada Th. Sperantia intr-o zona liniștita, la cateva minute de Piata Rogerius, complexurile comerciale Penny, Profi, Mega Image, gara centrala, autogara etc.
Amenajat clasic si util, apartamentul are o suprafață construita de 84 mp și utila de 65,5 mp, este decomandat si este compus din camera de zi spatioasa, 2 dormitoare, bucătărie deschisa impreuna cu balconul, doua bai, una cu cada si geam de aerisire si una de serviciu, mobilate si utilate, un hol, doua debarale/spatii de depozitare si inca un balcon la unul dintre dormitoare.
Este spatios, luminos, orientat o parte spre est si N-E si o parte spre vest. Apartamentul dispune de geamuri termopan, inclusiv balcoanele, parchet laminat, usa de siguranta, bucataria, balcoul, holul si baile fiind placate cu gresie. Incalzirea se realizeaza prin sistemul centralizat al orasului, avand calorifere din otel si fonta. O parte a apartamentului este izolat pe interior cu polistiren ceea ce face ca apartamentul sa detina certificat de performanta energetica clasa B (92,01). Instalatia electrica a fost refacuta cu conductori electrici din cupru, iar cea de incalzire a fost adaptata/modificata cu conducte si calorifere din otel.
Blocul are o uscatorie functionala, iar la subsol apartamentul detine o boxa de depozitare proprie. Deasemenea, dispune de un loc de parcare de domiciliu.
Apartamentul este pozitionat intr-o zona care faciliteaza accesul la mijloacele de transport in comun, gara, autogara, in apropiere avand scoli, gradinite, farmacii, iar la 20 de minute de mers pe jos se afla supermarket Crisul, facultatea de drept, protectia mediului si de constructii.
Apartamentul se vinde mobilat, utilat și este imediat ocupabil. Este pretabil pentru a-ti intemeia un nou camin ori in scop investitional, zona asigurandu-i un randament ridicat la inchiriere cu investitii minime. Se accepta si credit bancar.
Va aștept cu drag la vizionare!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici