Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 4 camere lux Herastrau Nordului

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 2.000 EUR
Zona

Herastrau

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

201

An finalizare construcție
2016
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

REA1014514 SVN Romania va propune spre inchiriere un apartament superb cu 4 camere, decomandat, confort lux, situat in Soseaua Nordului, zona Herastrau.

Imobilul este construit in anul 2016 dar este in curs de renovare si este disponibil la etajul 3 din 7, cu o suprafata totala de 200 mp.

Apartamentul dispune de un living foarte generos cu zona de dinning, bucatarie inchisa cu multiple spatii de depozitare si iesire pe terasa, 3 dormitoare, 3 bai si 4 balcoane imprejurul apartamentului care ofera o priveliste superba catre parcul Herastrau si sos Nordului.

Apartamentul este foarte spatios si luminos si se inchiriaza mobilat si utilat complet, cu mobila clasica si o impresionanta colectie de tablouri pe care doar un iubitor de arta o poate aprecia la adevarata valoare.

Imobilul este situat chiar la intrarea in parc in cea mai selecta zona a Bucurestiului si are in apropiere saloane, restaurante dar si supermarketuri.

Apartamentul este pretabil unei familii cu nevoie de mult spatiu.
Momentan nu avem detalii despre certificatul energetic, dar va fi disponibil la momentul inchirierii.

Pretul este 2000 euro negociabil.

Pentru alte detalii sau stabilirea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati.


*Vizionarea acestui imobil se face doar in baza semnarii unui acord de vizionare conform codului civil art 2.096-2.102. Zona Her─Гstr─Гu: spa╚Ыii exclusiviste l├вng─Г cel mai mare parc din Bucure╚Щti

Situat ├оn partea de nord a capitalei, al─Гturi de cartierul Prim─Гverii ╚Щi zona Doroban╚Ыi, cartierul Her─Гstr─Гu este de departe cel mai exclusivist cartier din Bucure╚Щti. Zona este amplasat─Г l├вng─Г cel mai mare parc de pe raza municipiului Bucure╚Щti ╚Щi este considerat─Г ca fiind cea mai popular─Г zon─Г reziden╚Ыial─Г din capital─Г. Totodat─Г, cartierul Her─Гstr─Гu este o zon─Г de locuit sigur─Г, lini╚Щtit─Г, potrivit─Г pentru familii. Ve╚Ыi g─Гsi aici cre╚Щe, gr─Гdini╚Ыe ╚Щi ╚Щcoli, at├вt de stat, c├вt ╚Щi private.

Vecin─Гtatea fa╚Ы─Г de zona verde i-a determinat pe dezvoltatorii imobiliari s─Г investeasc─Г ├оn construc╚Ыia unor cartiere reziden╚Ыiale moderne. Imobilele noi au o arhitectur─Г deosebit─Г, iar apartamentele au suprafe╚Ыe generoase, cu finisaje de calitate. ├Оn afar─Г de zona din imediata apropiere a parcului, ╚Шoseaua Nordului este artera principal─Г care a atras investitorii. ├Оn ultimii ani, ├оn jurul ei s-a resim╚Ыit o adev─Гrat─Г cre╚Щtere imobiliar─Г. De la Ambasada Chinei ╚Щi p├вn─Г dup─Г Cartierul Francez, at├вt imobilele noi, c├вt ╚Щi cele vechi au fost ╚Щi sunt ├оn continuare la mare c─Гutare.

Penthouse-uri exclusiviste ├оn cartierul Her─Гstr─Гu

├Оn acest perimetru, dezvoltatorii imobiliari au dezvoltat cartiere reziden╚Ыiale superbe ╚Щi exclusiviste. Clien╚Ыii exigen╚Ыi, ╚Щi-au achizi╚Ыionat casa de vis ├оn cea mai r├вvnit─Г zon─Г a ora╚Щului. Practic, pia╚Ыa imobiliar─Г a crescut de la an la an, datorit─Г cererii din ce ├оn ce mai ridicate.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 3
Comision cumpărător: 3%
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici