Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament mare si spatios - Unirii - Anastasie Panu - centr

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 750 EUR
Zona

Unirii

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

90

An finalizare construcție
1991
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
8
Mobilat/Utilat
Parțial

Apartamentul este situat pe strada Anastasie Panu, la intersectia Nerva Traian cu Octavian Goga, cu acces din ambele strazi.  
 
Se afla la etajul 3 al unui bloc cu 8 etaje, construit in 1991.  
 
Desi original apartamentul este complet decomandat, a trecut printr-un proces de recompartimentare si amenajare. Astazi bucataria este deschisa catre hol, in timp ce dormitorul din mijloc - deschis catre acelasi hol - a fost transformat in dinning.  
 
Unul dintre dormitoare a fost unit cu baia si transformat in matrimonial.  Apartamentul este partial mobilat: bucataria, sufrageria si dormitorul matrimonial. 
Este potrivit pentru cineva care vrea ceva mare, pentru cupluri, unde cel putin o persoana lucreaza de acasa si are nevoie de un birou separat. Iar cealalta are nevoie de un dressing mare pentru toate perechile de pantofi. Si cel mai important: cu dormitor mare care nu indeplineste functia nici de birou, nici de dressing. 
Iar pentru ca toti suntem diferiti si avem nevoi diferite, apartamentul poate fi completat cu mobilier in functie de ce isi doreste viitorul chirias (dressing, birou, dormitor pentru copii, biblioteca, etc). 
 
Electrocasnice: frigider, masina de spalat rufe, plita si cuptor electric si doua aparate de aer conditionat. 
 
Sa nu uitam de centrala termina proprie - sa ai apa calda si incalzire oricand! 
 
Apartamentul este liber si este pregatit sa isi primeasca noii locuitori imediat. Pentru alte detalii si vizionari, suntem la un telefon distanta!

Id intern: DD16307

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici