Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 4 camere Unirii | Coposu

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 197.000 EUR
Zona

Unirii

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

98

An finalizare construcție
1995
Etaj
7
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
9

Va prezentam un apartament deosebit cu 4 camere, care poate deveni locuinta perfecta pentru cei ce doresc sa locuiasca intr-o zona centrala a orasului.

Situat pe strada Sfanta Vineri, aceasta proprietate se bucura de o amplasare ideala, fiind la doar cativa pasi de mijloacele de transport in comun, banci, farmacii si alte facilitati esentiale.
Acest apartament elegant, situat la etajul 7 al unui imobil construit in anul 1995, se intinde pe o suprafata utila de 91.24 mp si dispune de o logie generoasa de 4.27 mp si un balcon de 2.85 mp.
Cu o compartimentare ingenioasa, apartamentul este compus din: un hol de acces spatios, o bucatarie utilata (8.92 mp) cu acces la balcon, un living luminos (20.21 mp), trei dormitoare (15.51 mp, 12.20 mp si 9.67 mp), doua bai elegante, un dressing practic si numeroase spatii de depozitare, astfel incat toate nevoile dumneavoastra sa fie satisfacute.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii sau sa programati o vizionare. Acest apartament poate fi viitorul dumneavoastra camin!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici