Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 47 mpu 2 camere etaj 3 mobilat utilat balcon cu p

Cisnadie, Sibiu Acum o lună 58.990 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

47

An finalizare construcție
1967
Etaj
3
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Apartament 2 camere, spatios, luminos, bine intretinut, etaj intermediar in zona linistita Cisnadie.

Apartamentul de vanzare are suprafata utila de 47 mp este situat la etajul 3 si este compus din 2 camere semidecomandate, o bucatarie inchisa, o baie prevazuta cu geam si cada, un dressing, un hol si balcon inchis.
Camerele sunt suficient de mari iar una are suprafata de 16 mp utili iar a doua are suprafata de 12 mp utili. Bucataria are suprafata utila de 6 mp, este mobilata si utilata complet cu frigier, masina de spalat vase, plita, cuptor electric si hota.

In camere, parchetul este din lemn foarte bine pastrat si intretinut. Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala proprie si calorifere din fonta care pastreaza caldura mult mai mult timp decat caloriferele din aluminiu.

Acest apartament este ideal pentru familii cu copii deoarece in jurul blocului este mult spatiu verde unde copiii sunt in siguranta dar este ideal si pentru familii care au trecut de perioada copiilor, deoarece blocul este intr-o zona de blocuri retrase unde este liniste.
In zona sunt magazine alimentare si nealimentare iar scoala si gradinita sunt aproape.

Daca te gandesti doar sa investesti imobiliar atunci acest apartament corespunde deoarece intruneste 90% din caracteristicile unui apartament care se poate inchiria usor dar se si poate revinde repede daca este cazul.

Pret: 58.990€
Cod ofertă / ID: P20065
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Cisnadie, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P20065

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici