Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament ce respira modern! 3 camere decomandate, 70 mp, p

Cluj-Napoca, Cluj Acum 3 luni 650 EUR
Zona

Gheorgheni

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

70

Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Blitz iti propune un apartament cu 3 camere complet mobilate si utilate, ce reuseste sa impresioneze prin folosirea stilului clasic reinterpretat, dispus in eleganta si functionalitate.
Apartamentul este situat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Constantin Brancusi, o zona in imediata apropiere de parc si doar cateva minute pana la Iulius Mall. Acesta este pozitionat la parterul unui imobil cu 4 nivele si dispune de o suprafata utila de 70 mp.
Compartimentarea este decomandata, apartamentul fiind compus din: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si un balcon inchis.
Apartamentul are un mobilier individualizat pentru fiecare zona, fapt ce-i confera o personalitate aparte. Spre exemplu, bucataria este imbracata intr-un verde indraznet si o ploaie de lumina ce cade pe blatul de lucru. Aceasta zona este elegant si practic amenajata cu frigider si plita dispusa cu hota. Dupa cum si un covoras ingenios intocmit din gresie cu imprimeuri traditionale.
Livingul este amenajat aerisit, in culori calde, cu un mobilier dispus cu vitrine si mai multe spatii pentru depozitare, elementul de efect fiind si de aceasta data covorasul.
Dormitarele pastreaza o amenajare aerisita. Dormitorul dotat cu pat matrimonial se remarca prin luminozitate si confort. Iar dormitorul cu pat pentru o presoana iese in evidenta prin forma deosebita si ledurile ce ofera o sursa de lumina in imediata apropiere.
Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.
Vestea buna este ca proprietarul accepta animale de companie.
Cod ofertă / ID BLITZ: P124879
Id intern: P124879

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici