Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

APARTAMENT CEYRAT TERASA PARCARE 2 BOXE

Oradea, Bihor Acum 4 săptămâni 96.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

1

Suprafață utilă (m²)

35

An finalizare construcție
2021
Etaj
4
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

Avem pentru cei interesati de o locuinta unica, un apartament situat in complexul rezidential Ceyrat, la etajul 4, cu acces facil prin lift. Cu o suprafata utila de 35.1 mp, acest apartament vine cu un avantaj: o terasa proprie de 44 mp, care se intinde pe intreaga suprafata de deasupra apartamentului. Aici poti crea propriul tau colt de relaxare, un spatiu perfect pentru seri linistite, gratare cu prietenii sau pur si simplu pentru a te bucura de panorama orasului. Terasa este acoperita, asa ca vei putea profita de acest spatiu generos in orice sezon.
Situat in proximitatea Universitatii din Oradea, acest apartament este perfect pozitionat pentru studenti sau pentru cei care apreciaza accesul rapid la educatie. Zona este bine conectata la transportul in comun, facilitand deplasarea catre orice colt al orasului. In vecinatate gasesti diverse magazine si servicii, asigurandu-ti tot ce ai nevoie la doar cativa pasi de casa.
Apartamentul este compartimentat inteligent, oferind o bucatarie deschisa, cu loc de luat masa si acces direct pe balcon, un dormitor modern si o baie complet echipata. Totul vine mobilat si utilat, astfel incat sa te poti muta imediat. Mai mult, apartamentul dispune de aer conditionat, asigurand confortul tau in zilele calduroase de vara.
Ca bonus, ai la dispozitie doua boxe pentru depozitare, fiecare cu o suprafata de 6.37 mp, perfecte pentru a-ti organiza eficient lucrurile, cat si propria parcare.
Acest apartament nu este doar o locuinta, ci un stil de viata modern, completat de o terasa generoasa care iti ofera o multime de posibilitati de amenajare si relaxare.

Pret propus: 96.900 euro


Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare :



40770273797 / [email protected] / www.brucken.ro / Bd Magheru 12


Confort: lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici