Anunțul a fost dezactivat!

Apartament Cochet 2 camere | Zona Codrii Neamțului | Vis a

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 61.000 EUR
Zona

1 Decembrie 1918

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

42

An finalizare construcție
1977
Etaj
10
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Dacă sunteți în căutarea unui apartament confortabil, complet mobilat și utilat, într-o zonă liniștită și plăcută, cu acces ușor către mijloacele de transport în comun și cu facilități la îndemână, această locuință cu 2 camere ar putea fi exact ceea ce căutați. Oferta se adresează atât unui cuplu sau unei familii cu un copil, cât și ca o investiție deoarece apartamentul este ușor de închiriat.
Situat la etajul 10 al unui bloc construit în anul 1977, pe strada Codrii Neamtului vis a vis de Auchan Titan colț, acest apartament a fost complet renovat în anul 2024, beneficiind acum de finisaje moderne și de calitate. Blocul a fost reabilitat termic în 2018. Apartamentul este complet mobilat și utilat.
Localizarea este un mare avantaj, fiind la doar cateva minute de mers de transportul în comun, inclusiv stații de tramvai și autobuz, facilitând astfel accesul rapid către alte zone ale orașului. în mai puțin de 10 minute puteți ajunge la Parcul IOR, Titanel, Mega Image și Auchan Titan, oferindu-vă opțiuni diverse de petrecere a timpului liber, cumpărături și divertisment. În plus, acest apartament oferă un avantaj deosebit pentru familii cu copii; grădinița se află chiar în fața blocului. Este un aspect care adaugă un nivel în plus de comoditate și siguranță pentru părinți, oferind acces facil și rapid la educație pentru cei mici.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă invit să mă contactați. Acest cămin ar putea fi locul ideal pentru a începe o nouă etapă în viața dumneavoastră sau pentru a investi în viitorul dumneavoastră.

Id intern: CM15601

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici