Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere de închiriat cu loc parcare în z...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 4 săptămâni 500 EUR
Zona

1 Decembrie 1918

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
2022
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
7
Mobilat/Utilat
Complet

Va invitam sa descoperiti acest apartament cu 2 camere disponibil spre inchiriere, situat in zona 1 Decembrie 1918, o locatie privilegiata, la doar aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou.

Proprietatea este situata la parterul (inalt) unui imobil de 7 etaje. Apartamentul este complet mobilat si utilat, fiind gata sa va intampine inca de la prima inchiriere. Toata mobila si aparatura electrocasnica sunt noi, asigurandu-va un trai modern si confortabil.

Design-ul spatios si lumina naturala generoasa definesc acest apartament, oferindu-va un mediu placut si primitor. Compartimentarea inteligenta cuprinde un hol generos, un living luminos cu acces direct la balcon, o bucatarie moderna, un dormitor elegant si o baie amenajata cu atentie la detalii.

In imediata apropiere veti gasi multiple optiuni de transport in comun, precum si o diversitate de restaurante, magazine, sali de fitness si alte facilitati pentru un stil de viata activ si relaxant.

Inchirierea acestui apartament vine insotita si de un loc de parcare suprateran, asigurandu-va comoditate si accesibilitate in orice moment.

Pentru informatii suplimentare si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon de mai jos. Oportunitatea de a locui intr-o astfel de proprietate exceptionala va asteapta. Va invitam cu caldura sa descoperiti potentialul acestui apartament printr-o vizionare personala.

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici