Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere de inchiriat, Rond Alba Iulia

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 6 zile 700 EUR
Zona

P-ta Alba Iulia

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
1998
Etaj
12
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Mobilat/Utilat
Complet

Cauti o chirie buna unde sa te trezești în inima orașului, intr-un bloc modern si sa ai o priveliste splendida catre Rond Alba Iulia si Casa Poporului ?
Acest apartament e disponibil pentru tine imediat si iti ofera tot ce ai nevoie, este foarte aproape de toate punctele deinteres a zonei Unirii.

Mobilierul apartamentului este făcut pe comandă, fiecare piesă fiind atent gândită și perfect potrivită cu spațiul, aducând o notă de eleganță și rafinament. Calitatea materialelor este evidentă de la prima atingere, iar designul inteligent îți oferă un sentiment de acasă, de confort, fără a sacrifica din stil.

Bucătăria este un spațiu generos, unde poți găti cu plăcere și ușurință. Mobilată complet și echipată cu electrocasnice moderne, fiecare colț este utilizat eficient. Ai la dispoziție numeroase spații de depozitare, pentru ca toate ustensilele și ingredientele să fie la îndemână. Totul este ordonat și plăcut vizual.

Dormitorul îți oferă confort și funcționalitate, fiind dotat cu un dressing mare și încăpător, unde hainele tale vor găsi mereu locul potrivit. Apartamentul a fost proaspăt renovat și igienizat, pregătit pentru a te primi imediat. Baia este dotata cu boiler pentru apa calda, deci ai confortul apei calde instant .

Blocul în care se află acest apartament este supravegheat permanent, oferindu-ți siguranță și liniște, chiar în mijlocul unei zone vibrante. La doar câțiva pași, te așteaptă magazine, restaurante, și spații comerciale care îți fac viața de zi cu zi mai ușoară. Transportul în comun este la îndemână, conectându-te rapid cu restul orașului.

Acest apartament unic este disponibil acum, pregătit să devină acasă pentru tine. Însă, trebuie să știi că, deși spațiul e generos, nu se acceptă animale de companie. E locul perfect pentru cineva care apreciază calitatea, confortul și o locație centrală, cu toate avantajele urbane.

Se doreste semnarea unui contract de inchiriere pe o perioada cat mai lunga iar garantia sa fie in valoare de 2 luni + prima luna in avans.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici