Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere decomandate, bloc nou, etaj intermediar!

Cluj-Napoca, Cluj Acum 2 săptămâni 159.000 EUR
Zona

Iris

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

54

An finalizare construcție
2016
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

Bine ati venit la Junior Residence, un ansamblu rezidential situat in Cluj, in cartierul Iris, unde viata prinde culoare si confortul devine parte din fiecare zi.

Suntem incantati sa va prezentam un apartament cu 2 camere decomandate, intr-o zona cu parcuri cochete si spatii verzi frumos amenajate.

In ceea ce priveste siguranta si confortul, ansamblul rezidential se remarca prin intrare securizata cu bariera, sistem video de supraveghere si spatii comerciale pentru a va usura viata de zi cu zi. Nu va veti mai ingrijora pentru locurile de parcare, deoarece exista suficiente parcari pentru dumneavoastra si pentru vizitatorii dumneavoastra.

Acest apartament cu o suprafata utila de 54 mp este o oaza de liniste si confort. Bucataria separata si baia cu geam completeaza perfect designul spatios al locuintei. Pentru a va bucura de aerul proaspat, apartamentul dispune de o terasa generoasa de 16 mp, oferindu-va o priveliste incantatoare catre apusul soarelui, un loc unde va puteti relaxa si socializa cu prietenii si familia.

Pentru a va asigura confortul termic pe tot parcursul anului, apartamentul este echipat cu centrala termica proprie pe gaz, asigurandu-va un mediu placut si calduros.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii si pentru a stabili o vizionare, cu drag Echipa Napoca Imobiliare!
ID OFERTA:

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici