Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 2 camere la etajul 2 pe Strada Stefan cel Mare

Sibiu, Sibiu Acum 5 luni 54.500 EUR
Zona

Broscarie

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

43

An finalizare construcție
2007
Etaj
2
Compartimentare
Nedecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Parțial

ATUM Imobiliare va propune spre vanzare un apartament compus din 2 camere, situat pe Strada Stefan cel Mare din Sibiu, situat la etajul intermediar 2 din 6 intr-un bloc edificat in anul 2007, prevazut cu lift si izolat termic si fonic la exterior.
Apartamentul are suprafata de 43 mp utili, orientare Sudica si este foarte luminos, acesta fiind compartimentat astfel: un hol la intrare, living generos, dormitor, bucatarie si baie cu cada.
Ca dotari, locuinta beneficiaza de usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu 5 camere si 2 foi de sticla, pereti zugraviti in lavabil, gresie, faianta, parchet laminat, tabloul electric cu sigurante pentru fiecare consumator de putere, centrala pe imobil care este foarte eficienta termic (cu taxe mici la intretinere) si calorifere din otel.
Imobilul este situat intr-o zona atractiva, cu acces rapid si usor la spatii comerciale, statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite, parc de joaca pentru copii, restaurante, oficii bancare etc.
Apartamentul se vinde partial mobilat, un atu al locuintei este pozitionarea pe mijloc de care beneficiaza iar ca bonus viitorul proprietar va beneficia si de un spatiu de depozitare amenajat pe palier.
Pretul de achizitie este de 58.000 euro negociabil, acceptandu-se si credit bancar. ID intern: 1338.

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici