Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere 2 bai si balcon etaj 2 zona Calea Sur

Sibiu, Sibiu Acum o săptămână 120.000 EUR
Zona

Piata Cluj

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

85

An finalizare construcție
2022
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

De vanzare un apartament modern compus din 3 camere decomandate, 2 bai si 2 balcoane care insumeaza 12 mp, localizat in Sibiu la doar 3 minute de mers fata de zona Piata Cluj, respectiv Calea Surii Mici.
Spatiul este inteligent distribuit pentru a oferi un ambient primitor si functional, apartamentul impresioneaza prin designul sau contemporan si finisajele de inalta calitate, reflectand atentia la detalii si confortul modern. Locuinta este pozitionata la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 4 etaje care a fost edificat in anul 2022, acesta beneficiind de lift, locuri proprii de parcare si loc de joaca pentru copii.
Apartamentul are 85 mp utili si este alcatuit din camera de zi 20.00 mp, bucataria separata de 13.00 mp, cele 2 dormitoare dintre care cel matrimonial are 15.14 mp iar un altul destinal copilului sau oaspetilor de 13.80 mp, baia principala de 6.50 mp care este amenajata cu dus tip rain shower iar a doua de serviciu de 4.74 mp si un hol spatios de 10.89 mp cu spatiul dedicat zonei de primire.
Separat de suprafata utila a locuintei acesta mai beneficiaza si de 2 balcoane avand in total 12 mp, intr-unul dintre acestea se face accesul din camera de zi iar in al doilea se intra din bucatarie.
Parcarea se realizeaza pe propriu loc de parcare aflat in fata imobilului.
Amenajarile interioare au fost facute in anul 2022, imediat dupa finalizarea constructiei, sunt moderne si au fost intretinute cu responsabilitate, parchetul este laminat de 12 mm, usile de interior sunt marca Naturen, obiecte sanitare sunt incastrate si suspendate, pereti tapetati, tavane cu membrana extensibila retroiluminata, intrerupatoare smart touch, prize Schneider Sedna, aer conditionat si semineu pe etanol.
Apartamentul se vinde complet mobilat cu mobilier la comanda. Bucataria ramane complet mobilata cu mobilier facut la comanda din MDF si electrocasnice incorporate marca Pyramis ( cuptor electric, plita pe gaz, hota, masina de spalat vase, cuptor cu microunde si frigider ).
Locuinta dispune de dotari moderne precum usa metalica de acces antiefractie placata cu panou MDF, centrala termica de apartament marca Bosch pe gaz cu termostat wirless si calorifere din otel, instalatie termica trasa prin pardoseala cu repartitori pentru calorifere, tamplarie PVC cu geam termopan marca Qfort 3 foi sticla, jaluzele exterioare actionate electric, instalatie electrica din cupru trasa prin coperx cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere si interfon.
Valoarea de achizitie a locuintei este 120.000 euro, aceasta se poate achzitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 2100.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici