Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere de închiriat în zona Bartolomeu,...

Brasov, Brasov Acum o săptămână 550 EUR
Zona

Bartolomeu

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

82

An finalizare construcție
2020
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Mountain View Residence

Descoperiți un proiect îndrăzneț, cu 7 blocuri de locuințe cu doar 3 etaje peste parter, pentru o viață mai liniștită. Beneficiați de securitate cu barieră, supraveghere video, iluminat exterior și un mediu înconjurat de verdeață. Cu acces ușor atât către centrul Brașovului, cât și către zonele înconjurătoare, și vecinătatea cu Paradisul Acvatic vă aduc un plus de confort și distracție. Și nu uitați de noul magazin Lidl din apropiere pentru cumpărături fără bătăi de cap.

Aveți oportunitatea de a locui într-un apartament cu 3 camere la Mountain View Residence, unde veți fi răsfățați cu o panoramă uimitoare de pe balcon, oferindu-vă priveliștea magică a muntelui Tâmpa și a masivului Ciucas. Această oază de confort modern vă așteaptă într-un mediu securizat și înconjurat de natură. Nu ratați șansa de a vă crea amintiri de neuitat în acest spațiu incredibil!
Imaginați-vă să vă treziți cu razele blânde ale soarelui într-o încăpere încălzită plăcut de sistemul de încălzire în pardoseală. În bucătăria openspace, veți găsi toate dotările necesare pentru a vă îndeplini talentul de bucătar. Iar serile pot deveni adevărate experiențe cinematografice cu sistemul audio-video și home cinema.
Aici, liniștea este un privilegiu, iar blocul bine izolat își păstrează intimitatea.
Opțiunile de închiriere sunt flexibile, variind de la perioade scurte la lungi, astfel încât să se potrivească nevoilor dvs. Pentru a păstra atmosfera liniștită, proprietarul nu doreste animale de companie, de asemenea se menționează că este nevoie de o garanție de 1000 euro menita sa adauge o notă de încredere în această ofertă.

Pret Chirie: 550 euro

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici