Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere la etajul 1 zona Doamna Stanca din Si

Sibiu, Sibiu Acum 5 luni 103.500 EUR
Zona

Mihai Viteazul

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

76

An finalizare construcție
2022
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Comision 0! De vanzare in Sibiu apartament cu 3 camere decomandate, bucatarie separata si balcon, pozitionat la etajul intermediar 1 intr-un imobil cu regim redus de inaltime Parter 3Etaje, situat zona Doamna Stanca.
Locuinta in suprafata de 75.85 mp este alcatuita dintr-un living spatios 21.01 mp, bucatarie inchisa 10.37 mp, 2 dormitoare dintre care cel matrimonial de 14.11 mp si respectiv dormitorul copilului/oaspetilor de 13.28 mp, 2 bai dintre care cea principala de 4.78 mp si toaleta de serviciu de 3.26 mp si un hol de 9.04 mp cu spatiu pentru pantofar si cuier..
In valoarea de achizitie este inclus si un loc de parcare amenajat, delimitat si inscriptionat, pozitionat in fata imobilului.
Ansamblul rezidential din care face parte locuinta este unul privat ( cu bariera ) in care aleile pietonale, auto si spatiile verzi vor fi complet amenjate, locul de joaca pentru copii prevazut cu nisip, topogane si leagane, locurile de parcare special amenajate, delimitate, iluminate si inscriptionate ca atare.
Casa scarii se va preda complet amenajata cu: pereti tencuiti si zugraviti cu vopsea lavabila, plafoniere cu senzor de miscare, pardoseala placata cu gresie antiderapanta, balustrada din inox, cutii postale, interfon la intrare, usa de acces din PVC cu inchidere electromagnetica.
Locuinta se va preda la stadiul de alb in decursul luni Decembrie 2023 cu urmatoarele finisaje:
- Usa metalica de acces placata cu panou MDF;
- Interfon montat pe pozitie;
- Pereti interiori din caramida Porotherm, tencuiti ( tencuiala pe baza de var-ciment ), doua maini de glet si zugraviti cu 2 maini de lavabila alba;
- Pardoseli amenajate cu sapa autonivelanta semiuscata elicopterizata pregatite pentru parchet-gresie;
- Tamplarie PVC marca Salamander cu 5 camere si 3 foi de sticla cu Low-E, glafuri exterioare de aluminiu si PVC interior;
- Centrala proprie pe gaz marca Bosch in condensare si radiatoare din otel;
- Racorduri apa-canal in bucatarie si bai, racord gaz metan in bucatarie
- Instalatii electrice trase pe pozitie cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere, instalatii pentru TV si internet trase pe pozitie;
- Contorizari individuale si contoare montate pentru gaz, curent si apa.
Valoarea apartamentului la plata unui avans de 75% din suma este de 103.500 euro, la plata unui avans de 50% din suma pretul este de 105.000 euro iar la plata unui avans de 15% valoarea este de 106.500. ID intern: 1480.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici