Anunțul a fost dezactivat!

Apartament cu 3 camere renovat complet, zona Faleza Nord

Constanta, Constanta Acum o săptămână 700 EUR
Zona

Faleza Nord

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

70

An finalizare construcție
1982
Etaj
3
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Ocazie Exceptionala! Apartament Spatios cu 3 Camere, Complet Mobilat si Utilat, Confort Superior, Langa Plaja

Suntem incantati sa va prezentam acest apartament exceptional cu 3 camere, decomandat, care va asteapta sa-l numiti "acasa". Situat intr-o zona privilegiata, la doar cativa pasi de nisipurile fine ale plajei, acest apartament reprezinta combinatia perfecta intre confort, stil si functionalitate.

Confort si Stil Premiu: Fiecare colt al acestui apartament a fost gandit pentru a oferi un nivel superior de confort si un stil de viata de invidiat. Mobilat si utilat complet, cu o atentie deosebita pentru detalii si calitate, apartamentul este pregatit sa va intampine cu bratele deschise. Nu va trebui sa va faceti griji pentru achizitionarea de mobiliere sau electrocasnice - totul este deja aici, asteptandu-va.

Eficienta si Economie: Cu o centrala proprie pe gaz, va veti bucura de caldura si apa calda in mod eficient si economic. Mai mult, pretul este usor negociabil, oferindu-va flexibilitatea de a ajunge la cea mai buna intelegere posibila.

Spatiu Generos: Cu o suprafata utila de 76 mp, acest apartament ofera spatiu amplu pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra. Fiecare camera este luminata natural si proiectata astfel incat sa maximizeze confortul si utilitatea.

Locatie Idilica: Imaginati-va ca va beti cafeaua de dimineata pe balcon, simtind briza marii si ascultand sunetul valurilor. Acest vis poate deveni realitate datorita locatiei privilegiate a apartamentului, foarte aproape de plaja, ceea ce il face perfect pentru cei care iubesc marea si plaja.

Oportunitatea de a Va Crea un Camin: Acest apartament nu este doar un spatiu de locuit - este o oportunitate de a va crea un camin, un refugiu linistit si confortabil, unde sa va intoarceti cu placere la sfarsitul fiecarei zile.

Nu ratati ocazia de a viziona acest apartament extraordinar. Pentru detalii suplimentare si pentru a programa o vizita, va rugam sa ne contactati. Asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa descoperiti noul dumneavoastra camin!

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici