Anunțul a fost dezactivat!

Apartament de Lux cu 2 camere situat langa Afii Cotroceni

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 600 EUR
Zona

Drumul Taberei

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

62

An finalizare construcție
2024
Etaj
10
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12

Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Galaxyimob va ofera spre Inchiriere un apartament de lux cu 2 camere ,situat in ansamblul rezidential de lux Plazza Romania cu o arhitectura avangardista, eleganta si rafinata, cu functionaliti si facilitati spectaculoase pentru viitorii rezidenti. Situat alturi de o comunitate exclusivista cu blocuri aerisite in vecinatate cu vizualizare spre zona de agrement.

Complexul rezidential Exigent plazza Roamnia ofera spre inchiriere un apartament Premium de tip studio cu 2 camere situat la etajul 10/11 cu vedere spre Afii Cotroceni.

Ansamblul rezidential de lux este dispus in 14 cladiri versatile si rafinate, cu un regim de inaltime D P 11. Complexul rezidential este compus din peste 1.200 de apartamente ce dispun de finisaje PREMIUM , semi-decomandate, decomandate cu bucatarii open-space sau inchise ,compartimentate inteligent si functional cu cate 1-2 respectiv 3 camere.

Suprafata utila de locuit este cuprinsa cu suprafata de aproximativ 62 mp si dispune de finisaje high-class de lux peste media pietei constructiilor din piata ce au fost personalizat cu disigner interior, si culori deschise si cromatice.

Ferestrele mari din tamplarie de inalta calitate coborate cu elemente de feronerie de inalata calitate ce vor contribui la definirea confortului absolut daruindui lumina naturala din abundenta pentru clipe placute de lectura sau serviciu de la domiciliu.

Ansamblul rezidential include o zona de agrement cu gazon si aspresoare si zona de copaci plantati si locuri de joaca pentru copii ( PARCUL LINIEI, si PARCUL BLD TISOARA ) unde se invecineaza cu Ansamblul Exigent ,unde vei simti aerul pur si clipele de energie in natura fascinanta si prezentata chiar langa casa ta.

Viitorilor rezidenti le sunt oferite locuri de parcare amplasate la subteran si suprateran, securizate si supravegheate video cu control automatizat. Zona de amplasare ofera acces la toate obiectivele de interes pentru o viata moderna reprezentate de restaurante, cafenele, terase, clinici de sanatate, farmacii, zone business, parcuri universiti.

Descriere: Mijloacele de transport in comun : Stb, tranvai sunt la mica distanta fata de complex ; iar statia de metrou lujerului 400 m distanta

Finisaje si facilitatii premium: Locul de parcare este situat la subteran ,inclus in pretul prezentat pe sait.

Mentionez:Apartament de lux situat in zona centrala la mica distanta fata de Plazza Romania si Afii Cotroceni

SUPERRRR OFERTAAAA DE PRET! VALABIL PENTRU LUNA IUNIE 20224. DE LA 690 EURO LA 600 EURO.
Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara:
Indicele de emisii echivalent CO2:
Consum de energie din surse regenerabile:

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici