Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament de vânzare cu 2 camere, ultracentral, cu fere...

Oradea, Bihor Acum 7 luni 62.900 EUR
Zona

Ultracentral

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

49

An finalizare construcție
1920
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Vă propun spre vânzare un apartament la casă, într-o curte liniștită comună cu încă 3 vecini, situat în zona 0 a orașului, pe strada Primăriei.

Apartamentul este ideal pentru a fi transformat în sediu firmă, birouri, cabinete fiindcă are două dintre ferestre către strada Sulyok Istvan, astfel că se poate realiza accesul direct din această stradă.

Suprafața utilă este de 49,86 mp și dispune de 2 camere decomandate, un hol, bucătărie, o baie cu cadă și geam și o terasă acoperită. Deține 2 boxe de depozitare la subsol, curate și uscate.

Încălzirea se realizează cu centrală proprie pe gaz, fapt ce vă permite să beneficiați de încălzire și apă caldă fără să depindeți de rețeaua de termoficare a orașului.

Acoperișul a fost schimbat în totalitate, iar podul apartamentului se poate amenaja și astfel se poate obține spațiu suplimentar.

Instalatia electrică a fost schimbată, s-a montat contor electric nou. A fost finisat cu gresie, faianță și parchet laminat, ușile interioare au fost schimbate. Terasa este placată cu gresie și acoperită cu policarbonat transparent.

S-a realizat termoizolația exterioară cu polistiren și tencuială decorativă.
Apartamentul se vinde nemobilat, neutilat.

În vecinătatea proprietății, la doar 5 minute de mers pe jos, se află Colegiul Național Iosif Vulcan, Universitatea Partium, restaurante, cafenele, magazine alimentare, farmacii, puncte de interes turistic, mijloace de transport in comun, ș.a.m.d.

Pentru mai multe informații, vă stau la dispoziție!

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici