Anunțul a fost dezactivat!

Apartament decomandat 2 camere 47 mpu mobilat utilat zona Va

Sibiu, Sibiu Acum 2 luni 70.000 EUR
Zona

Valea Aurie

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

47

An finalizare construcție
2008
Etaj
mansardă
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
5
Mobilat/Utilat
Complet

Se ofera spre vanzare in Sibiu zona Valea Aurie un apartament decomandat cu 2 camere in suprafata utila de 47mp si o suprafata construita de 56mp compus din: un hol la intrare dotat cu mobiler de tip cuier + pantofar, o bucatarie separata mobilata si utilata, o baie dotata cu cada si geam de aerisire, un dormitor mobilat si un living spatios si luminos.
Apartamentul este situat la etajul 5 al unui bloc construit in 1990 si mansardat in anul 2008 cu un regim de inaltime P+4E+M pe structura de caramida. Imobilul beneficiaza de izolatie exterioara, acoperis, interfon.
Incalzirea apartamentului se face prin centrala proprie si claorifere.
Apartamentul a fost renovat in anul 2023 si dispune de urmatoarele utilitati si dotari: apa, canalizare, gaz, curent electric, contorizare separata, catv, acces internet, gresie, faianta, vopsea lavabila, parchet, pvc + termopan, usa intrare metal, usa interior lemn.
Apartamentul este amplasat intr-o zona foarte linistita si in apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi: gradinite, scoli, magazine, farmacii, banci comerciale, mijloace de transport in comun.

Pret: 70.000€
Cod ofertă / ID: P21157
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P21157

Confort: 2
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici