Anunțul a fost dezactivat!

Apartament in casa 4 camere Avram Iancu

Brasov, Brasov Acum un an 350.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
1945
Suprafață teren (m²)
365
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Regis Imobiliare, va prezinta spre vanzare o proprietate de exceptie situata in zona Brasovului Vechi .

Intr un cartier de case, regasim la etajul 1, cu intrare separata a unei cladiri cu structura parter etaj, acest apartament imbratisat de lumina soarelui datorita vitrajului ferestrelor cu deschidere mare.

Desi este foarte aproape de Centrul Istoric, aceasta locuinta va ofera linistea de care aveti nevoie dupa o zi agitata de munca, deoarece strada pe care se afla este una cu trafic fluid.

Arhitectura de exceptie, permite accesul in apartament printr-o terasa strajuita de coloane si inchisa in geam, ceea ce permite privirii sa admire imprejurimile.

In interiorul apartamentului se intra prin usi de lemn masiv, reconditionate impecabil si vopsite intr un bleu ciel care se asorteaza perfect cu peretii zugraviti in culoarea alb.

Atmosfera ambientala linistitoare datorata mobilierului clasic- modern in culori calde, este completata de generozitatea camerelor si a tavanului inalt.

Livingul se continua cu biblioteca din care avem acces in cele 2 dormitoare, deosebit de mari ca suprafata.

Bucataria dispune si de un spatiu de servit masa si este mobilata cu mobilier executat pe comanda.

Foarte bine structurat, acest apartament dispune de doua bai, un spatiu amenajat ca spalatorie precum si de un spatiu de depozitare.

Respectand arhitectura zonei, acoperisul este din tigla iar podul casei, care se prezinta in conditii foarte bune, se intinde pe toata suprafata de 160mp a apartamentului.

Curtea comuna are o suprafata de 480mp, iar apartamentul mai detine si un garaj de 50mp cu intrare separata si o terasa amenajata de 75mp, precum si beci de 40mp la subsolul casei.

Incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz , curentul monofazic este de 220V, cel trifazic este de 380 iar proprietatea este racordata la sistemul de apa curenta si canalizare .

Proprietatea a fost complet renovata in anul 2016 ,fiind complet refacute instalatiile electrice si sanitare, pentru a raspunde cerintelor contemporane.

Va asteptam cu drag sa vizionati aceasta proprietate si sa va oferim detalii suplimentare!

Comisionul este de 2%.

ID intern 2615.

Număr Băi: 2
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici