Anunțul a fost dezactivat!

Apartament la casa 3 camere trei stejari spital

Sibiu, Sibiu Acum o lună 500 EUR
Zona

Trei Stejari

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

100

An finalizare construcție
1978
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

zona trei stejari, spital, gara (central) Apartamentul este intr-o casa tip duplex. Este situat in corpul de la strada in care se mai afla un apartament cu intrare separata la demisol. Apartamentul meu este compus din : bucatarie cu zona de dining (peste 20 m.p.), camera de zi, hol, baie,cu cabina de dus cu hidromasaj la parter, scara interioara, 2 dormitoare si baie la etaj.
Casa a fost complet renovata in 2014 cu materiale de calitate, izolata la exterior (10 cm) si la interior (rigips), geamuri termopan, hidroizolatie la mansarda, acoperis si tamparie noua, centrala termica, gresie, faianta, parchet laminat de 8 mm,etc. Mobilier de calitate facut la comanda cu electrocasnice incorporate in bucatarie, masa si scaune din lemn masiv biblioteca moderna, TV smart LCD 101 cm, canapele extenibile, si un dormitor cu pat matrimonial. In cealalta camera pentru dormitor nu sa pus inca mobila urmand sa mobilam in functie de cerintele clientului.
Suprafata totala utila a apartamentului este 101 m. p. suprafata construita 125 m.p. pret inchiriere 500 euro lunar + 1 luna garantie . comision agentie 50 % din prima chirie .pentru detalii si vizionari agent imobiliar radu tel 0751081919
Id intern: P125283

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici