Anunțul a fost dezactivat!

Apartament la casa de vânzare in centrul istoric al oras...

Medias, Sibiu Acum un an 38.500 EUR
Zona

Ultracentral

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

52

An finalizare construcție
1900
Etaj
parter
Compartimentare
Nedecomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
Mobilat/Utilat
Parțial

Agentia Imobiliara REMAX One vă propune spre vânzare apartament la casa cu 2 camere în suprafață totală de 74 m², situat într-un imobil din centrul istoric al orașului Mediaș, aflat pe strada Johannes Honterus, într-o curte comună cu 4 familii. 

Apartamentul este format dintr-un dormitor de 22 m², o cameră modificată în bucătărie de 11,5 m², o baie de 4,5m², un balcon de 6 m², un foișor de 6 m² și pod cu posibilitate de mansarde. Apartamentul este izolat termic exterior, interior, geamuri și uși termopane și lemn, centrală termică, parchet, gresie, faianță, partial mobilat și utilat. 

Vis-a-vis în curte mai avem o bucătărie de vară cu cămară de 7 m² dotată cu sursă de apă, canalizare și curent electric, un garaj de 12 m², 2 pivnițe în total de 5 m² + teren de 20 m² în grădină comună. 

Utilități: Gaz, curent, apă, cablu TV, internet, centrală termică cu calorifere din oțel, frigider, cuptor electric + plită cu inducție, mașină de spălat. 

Imobilul este situat intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara,???? avand in apropiere toate punctele de interes social, precum: cafenele si restaurante cu iz medieval, Market, Piata, transport in comun, banci, scoli (ex. Liceul St. L. Roth cu predare si in limba germana) si gradinite. ????

Noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

Confort: 1
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici