Anunțul a fost dezactivat!

Apartament la casa, ULTRA-CENTRAL ! 2 camere

Bistrita, Bistrita-Nasaud Acum o săptămână 79.000 EUR
Zona

Ultracentral

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

80

An finalizare construcție
1880
Suprafață teren (m²)
100
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

Va prezentam o oferta incredibila: o casa cocheta, situata in inima orasului Bistrita, Aceasta proprietate, cu doua camere, o baie moderna si un loc de parcare, este ideala atat pentru cei care isi doresc un camin confortabil si primitor cat si pentru investitori!

Cu o suprafata generoasa de 80 de metri patrati, aceasta locuinta va ofera spatiu suficient pentru toate nevoile dumneavoastra. Este decomandata si beneficiaza de un nivel de confort ridicat, fiind clasificata cu confort 1. Cu o arhitectura clasica, aceasta casa va ofera confortul si intimitatea de care aveti nevoie.

Cu un pret de doar 78.999 euro, usor negociabil, aceasta casa este cu adevarat o oportunitate unica. Proprietatea este mobilata si utilata complet, astfel incat veti putea sa va mutati imediat. In plus, dispune de o soba si centrala termica, asigurandu-va caldura si confort in orice sezon.

Un alt aspect deosebit al acestei proprietati este baia renovata complet, care va impresiona prin amenajarea moderna si materialele de calitate utilizate. De asemenea, tavanul a fost adus la nivel in bucatarie si living, oferindu-va un spatiu deschis si luminos.

Geamurile termopan si caloriferele in living, baie si bucatarie contribuie la eficienta energetica a casei, asigurandu-va comfortul termic dorit. Proprietatea este compusa dintr-un coridor, debara cu urcare in pod, 2 camere si bucatarie, oferindu-va spatiu suficient pentru a va bucura de intimitate si relaxare.

Amplasata ultracentral, pe strada Ion Luca Caragiale, aceasta casa beneficiaza de acces facil la toate facilitatile si serviciile din zona. Cu o pozitie strategica pentru viitorii investitori!

Merita vazut !
Pentru afla ultimul pret si pentru mai multe detalii sau a aranja o vizita nu ezitati sa ne contactati telefonic 0751323162

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici