Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere la mare litoral mobilat Mangalia

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 50.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

42

An finalizare construcție
1978
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

VANZARE / SCHIMB - PROPRIETAR

Apartament la mare, cu 2 camere, in Mangalia, pe blv. 1 Decembrie 1918, la 2 minute cu masina de plaja si portul turistic, sau 9 minute mers pe jos.
Vand sau schimb cu: apartament decent cu 2 camere (minim 37 mp utili) in Bucureşti, ori in Bragadiru, Dimitrie Leonida/Berceni, Militari Residence (fara mansarda sau demisol).

Blocul este construit din cadre de beton si caramida. Apartamentul are suprafata de 42 mp, etaj 1/3, bloc izolat termic, scara cu interfon. Este o locuinta calduroasa iarna, blocul fiind anvelopat, iar interiorul placat cu rigips. Instalatie electrica şi sanitara schimbata complet.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, inclusiv bucataria cu vesela, tacamuri si aparatura.
Viitorii proprietarii au optiunea de a vinde si/sau dona pentru a elibera apartamentul daca il doresc gol, desi electrocasnicele nu prea au fost folosite.
Ambele camere au canapea extensibila din care una se face pat de 2m/1,8m. In septembrie s-au montat și repartitoare, care probabil vor sta pe 0, caci e cald iarna.
Ideal atat pentru uz personal cat si pentru inchiriat pe perioada lunga sau perioada estivala (100-150 €/ noapte, aproximativ 900€/saptamana). In bloc sunt multe cerinte pentru cazare sau chirie pe termen lung.
Mentiuni:
- vecinii sunt extraordinari şi de nadejde
- avem loc de parcare propriu in gradina, iar restul locurilor sunt fără plata in fata blocului și bulevard.
- nu are nimeni cheia pentru vizionari, asadar trimit video din apartament pe whatsapp iar vizionarea se va face doar cu persoanele foarte interesate, intrucat noi suntem din Bucuresti.
- apartamentele din bloc nu au balcoane, insa exista balcon comun pe fiecare palier, daca doriti sa va intindeti rufele la uscat acolo si nu in casa pe uscator, asa cum procedam noi (majoritatea vecinilor le pun in gradina blocului unde sunt sarme pentru rufe, obicei specific oraselor mici).
- apartamentele nu au geam la bucatarie, dar hota isi face bine treaba. Oricum nu se compara cu o bucatarie open space.
- Carrefour și Penny langa bloc, 3 farmacii, magazin non-stop, piata, gradinita, scoala și statia de microbuze pentru statiuni, Constanta și Bucuresti langa bloc.
- Mamaia Nord la 60 km, Vama Veche la 10 minute și granita cu Bulgaria la 20 de minute
- plaja este vasta, are zone cu sezlonguri cat și pentru cearceafuri. Apa marii este limpede, lacrima și fără alge.
Apartamentul este format la baza lui din 2 garsoniere unite intre ele, cu pereti adaugati. In acelasi sistem l-am cumparat și noi. Alipirea in acte poate fi facuta oricand pentru a fi vandut cu credit ipotecar, daca va doriti asta. Ori il vindeti doar cu cash.

Ultimul pret pt cash 50000€, pret schimb minim 57000€

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici