Anunțul a fost dezactivat!

Apartament luminos cu 3 camere 2 bai 2 balcoane - zona linis

Sibiu, Sibiu Acum o lună 109.000 EUR
Zona

Tilisca

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

68

An finalizare construcție
2009
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Parțial

Cauti un apartament modern si iti doresti sa ai un garaj incapator pentru masina ta?
Iti doresti un apartament luminos, cu spatii pentru depozitare si care sa fie amplasat intr-o zona linistita, ferita de traficul auto?

TABOO Imobiliare iti prezinta un apartament deosebit, amplasat la etajul 1 al unui bloc construit in anul 2009 in Sibiu, zona Tilisca!
Apartamentul a fost zugravit in 2023, are suprafata construita de 98 mp si suprafata utila de 68 mp impartita in: un living luminos cu acces la un balcon de 9 mp inchis cu termopan, doua dormitoare cu acces la cel de-al doilea balcon de 7 mp, o bucatarie inchisa complet mobilata si partial utilata (aragaz, cuptor, hota), o debara, o baie mare cu cada, o toaleta de serviciu si un hol de compartimentare.

Apartamentul dispune de o boxa si un garaj incapator ( cu suprafata utila totala de 36 mp), incalzit, cu acces atat din strada cat si din casa scarii, ceea ce-ti oferta confortul de a nu iesi prin frig iarna pentru a pleca la serviciu, intabulate pe cf separat. Garajul si boxa se pot achizitiona la un cost suplimentar!

Zona in care este amplasat acest apartament este foarte linistita, amenajata cu numeroase zone verzi avand in apropiere Parcul Belvedere, scoli, gradinite si statii pentru mijloacele de transport public, ceea ce face ca acest apartament sa fie ideal pentru orice tip de familie!

Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie si calorifere, iar finisajele apartamentului sunt moderne:
- vopsea lavabila, tapet, faianta;
- parchet, gresie;
- ferestre termopan cu tamplarie PVC;
- izolatie termica exterioara / bloc izolat termic;
- balcoane inchise cu termopan;
- usa metalica la intrare;
- usi celulare la interior.

Pret: 109.000€
Cod ofertă / ID: P18638
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P18638

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 2%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici