Anunțul a fost dezactivat!

Apartament luminos si confortabil, in inima cartierului Damb

Targu Mures, Mures Acum 2 săptămâni 77.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

52

Etaj
7
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
C
Număr niveluri imobil
10
Mobilat/Utilat
Complet

Comision cumparator: 2%

Acest apartament cu 2 camere este situat intr-o zona privilegiata din cartierul Dambu Pietros, mai precis in zona BULEVARD.

Cu o suprafata totala de 56 de metri patrati, construita, din care suprafata utila de 52 de metri patrati, acest apartament ofera un spatiu confortabil pentru locuit, punctul forte fiind PIVNITA, CAMARA, HOL PATRAT.

Situat la etajul 7 din 10, acest apartament ofera privelisti panoramice incantatoare asupra orasului si a imprejurimilor. Configurat ca fiind decomandat, acesta ofera o distributie eficienta a spatiului, permitand o utilizare optima a fiecarei incaperi.

Cu 1 grup sanitar modern si functional si 1 balcon generos, acest apartament aduce un plus de confort si utilitate locatarilor sai. Finisajele interioare sunt de calitate superioara, cu pardoseala din parchet de lemn masiv, adaugand un aspect elegant si calduros intregului spatiu.

Localizat in apropiere de piete, statii de autobuz, parcuri, scoli si gradinite, acest apartament ofera acces facil catre toate facilitatile necesare pentru o viata confortabila si convenabila in oras.

In concluzie, acest apartament reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta un loc de locuit confortabil, bine amplasat si cu facilitati moderne intr-o zona urbana dinamica.

ID intern: 041396.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici