Anunțul a fost dezactivat!

Rezervat: Apartament mobilat doua camere cu parcare Urban...

Brasov, Brasov Acum o săptămână 136.500 EUR
Zona

Astra

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

51

An finalizare construcție
2020
Etaj
8
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10
 Ansamblu rezidențial

PROPRIETATE REZERVATA SUB PREMIZA VÂNZARII !!!

Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament mobilat si utilat complet, situat in Ansamblul Urban Plaza, bloc de tip D+P+10E, finalizat in 2020.

Apartamentul are in componenta un living (18,02 mp) cu bucatarie open space (8 mp), hol, debara, dormitor (12,36 mp ), baie ( 5,6 mp ) si terasa de 8,51 mp cu vedere nord-estica, este complet decomandat, are o suprafata construita de 76,27 mp, o arie utila de 51.94 mp, terasa de 8,51 mp si este situat la etajul 8/10 .

Dotarile apartamentului sunt de exceptie : mobilier realizat pe comanda, dressing, birou, TV LCD LG diagonala 122 in living si TV LCD Samsung dormitor, bucatarie dotata si echipata complet ( plita pe gaz si cuptor electric marca Zanussi, hota electrica Beko, combina frigorifica Electrolux), bai complet mobilate si utilate, inclusiv cu masina de spalat automata Indesit.
Apartamentul dispune de utilitati separate, cablu TV si conexiune internet, incalzire cu centrala termica proprie pe gaz marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, usa metalica, terasa deschisa si acoperita, loc de parcare suprateran inclus in pret.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ C
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 203,02
-Indice de emisii echivalent CO2/ 40,21
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri ( Carrefour, Kaufland, Selgros, Metro, MegaImage, LIDL, PenyMarket), mall-uri, scoli , gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona atat ca locuinta cat si ca investitie in vederea inchirierii.

Apartamentul se afla sub contract de inchiriere , iar vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica cu cel putin 3 zile anterior vizitei propriu-zise..

Pret vanzare : 136.500 Euro .

Se accepta si credit ipotecar cu plata pretului in moneda Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa..

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici