Anunțul a fost dezactivat!

Apartament mobilat si utilat cu loc de parcare

Brasov, Brasov Acum o săptămână 430 EUR
Zona

Astra

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

49

An finalizare construcție
1965
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

Vă propunem spre închiriere un apartament amplasat în Brașov, pe strada Aleea Minerva din cartier Astra, situat la etajul 2 din 4. Apartamentul este compus dintr-o cameră de zi, un dormitor, o bucătărie, o baie, hol, o debara și un balcon, având o suprafață utilă de 49 mp.

Încălzirea apartamentului și producerea apei calde menajere se realizează prin intermediul unei centrale termice pe gaz, iar sistemul de încălzire se efectuează prin intermediul caloriferelor.

Proprietatea este disponibilă pentru închiriere complet mobilată conform fotografiilor și echipată, inclusiv cu plită pe gaz, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, frigider și TV în bucătărie. De asemenea, este situată în apropierea mijloacelor de transport în comun și oferă acces ușor la toate facilitățile locale necesare. În plus, proprietatea are și un loc de parcare exterior disponibil.

Pentru această proprietate se solicită plata chiriei în avans pentru o lună, plus o garanție, iar utilitățile se plătesc separat de prețul chiriei.

Această proprietate este listată prin intermediul agenției imobiliare VIPIMOB, iar comisionul pentru chiriași reprezintă 50% din valoarea chiriei pentru o lună.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici