Anunțul nu mai este valabil. Vezi mai jos alte anunțuri similare
Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere 55 mp plus loc de parcare zona Ultracent

Alba Iulia, Alba Acum 3 luni 56.998 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2010
Etaj
demisol
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem spre vanzare un apartament foarte modern amplasat intr-o zona Ultracentrala din Alba-Iulia. Acest apartament are o suprafata utila de 55 mp iar 66 mp construiti. Apartamentul se vinde utilat si mobilat, acesta este compartimentat decomandat si este impartit in felul urmator: un living, o bucatarie, baie si un dormitor la etaj acest apartament avand o scara interioara. 
Acesta se remarca prin mobilierul modern si compartimentare. Este ideal pentru cineva care isi doreste sa locuiasca intr-un imobil cochet amplasat la cateva minute de Centrul istoric din Alba Iulia dar nu numai.
In apropiere se pot gasi: Mercur Mall, Santruile cetatii, institutii de stat, banci, scoli/gradinita, mijloace de transport in comun, spatii comerciale.
Apartamentul face parte dintr-un imobil de tip Bloc construit in anul 2010, acesta are o structura de caramida. Regimul de inaltime este D+P+4E, acest apartament este la demisol.
Acesta are doua modalitati de incalzire atat pe centrala termica si calorifere dar si pe semineu.
Contorizarea apartamentului se realizeaza prin: Contor curent electric, contor gaz si apometre 
Apartamentul a fost renovat ultima data in anul 2016 si dispune de finisaje moderne:- vopsea lavabila, faianta;- parchet, gresie;- usa metalica la intrare;- usi celulare la interior;- incalzire cu centrala proprie si calorifere+ semineu;- ferestre termopan cu tamplarie PVC;- interfon;- imobil cu acoperis de tigla;- fibra optica, CATV.
- loc de parcare
- pivnita 


Pret: 56.998€
Cod ofertă / ID: P19358
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Alba Iulia, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P19358

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 2%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici