Anunțul a fost dezactivat!

Apartament modern cu 2 camere la Adora Park Cocorilor

Arad, Arad Acum 3 zile 420 EUR
Zona

Confectii

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

41

An finalizare construcție
2023
Etaj
6
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Nouă
Număr niveluri imobil
6
Mobilat/Utilat
Complet

ID ANUNT: 31141

Cauti un apartament modern, cu 2 camere, cu terasa si loc de parcare inclus, intr-un bloc construit in 2023 la Complexul rezidential Adora Park Cocorilor?

Apartamentul se afla la etajul 6/10, are 41 m2 utili, iar confortul este asigurat de 2 lifturi noi, moderne si spatioase. Apartamentul este utilat cu mobiler nou si modern, cu electronice si electrocasnice de ultima generatie. Cheltuielile sunt mici, incalzirea in pardoseala este asigurata de o centrala termica pe gaz, iar in zilele toride de vara, aerul conditionat face fata la cele mai ridicate temperaturi.

Noul chirias se va putea bucura de un apartament primitor cu o sufragerie spatioasa si luminoasa in open space cu bucataria si locul de luat masa, cu terasa de 6 mp, o baie cu vana si 1 dormitor confortabil.

Facilitatile pe care le ofera acest apartament sun multiple, de la statia de tramvai si cafeneaua ce se afla in fata blocului, pana la spalatorii, farmacii, restaurante, fast-food-uri, scoli, gradinite, toate aflandu-se pe o raza de cateva sute de metri. 

Ca siguranta, apartamentul dispune de videointerfon, blocul are camere de luat vederi, parcul privat pentru intreaga familie si pentru animalele de companie poate fi folosit doar pe baza de card, iar daca vrei sa intri in Complexul Rezidential Adora Park Cocorilor si sa treci de bariera, ai nevoie de acces.

Daca asta cautai la noul apartament, contacteaza-ne si programeaza o vizionare. Convinge-te ca este apartamentul pe care ti-l doresti.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 100%
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Apartamente de închiriat din:

Judetul Arad Arad Chisineu Cris
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici