Anunțul a fost dezactivat!

Apartament 2 camere si 2 balcoane etajul 1 zona Calea Cisnad

Sibiu, Sibiu Acum un an 77.000 EUR
Zona

Calea Cisnadiei

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

46

An finalizare construcție
2017
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem spre vanzare un apartament cochet, complet mobilat si utilat, compus din 2 camere si 2 balcoane, cu 1 loc de parcare privat, inclus in pret.
Locuinta dispune de o suprafata utila de 46 mp 7.4 mp balcoanele si este situata la etajul intermediar 1 din 3 al unui imobil edificat in anul 2017, in zona Calea Cisnadiei, langa benzinaria Euroil.
Apartamentul este foarte luminos si calduros avand orientare sud-vestica si este foarte ingenios compartimentat, astfel: la intrare se afla un hol cu pantofar din care se face accesul intr-un living de tip open space cu bucataria (aceasta poate fi inchisa) avand iesire pe un balcon, dormitor matrimonial cu acces pe un alt balcon, debara si baie prevazuta cu cada si geam de aerisire.
Apartamentul prezinta imbunatatiri si finisaje PREMIUM: centrala termica in condensare marca Buderus, izolatie termica si fonica la exterior, parchet laminat de 12 mm, semineu, pardoseli din travertin pe balcoane si casa scarii, geamuri cu 3 foi de sticla si tamplarie din PVC, usi Porta Doors la interior, gresie, faianta, usa metalica la intrare cu izolatie fonica, pereti gletuiti si zugraviti cu vopsea lavabila, acces cablu Tv si internet prin fibra optica, interfon, toate electrocasnicele sunt noi, in garantie (tv, frigider, uscator de rufe, cuptor, plita si hota electrica).
Valoarea acestei proprietati, complet mobilata si dotata cu electrocasnice, este de 77.000 euro (TVA inclus), predarea se poate face imediat.
Pe langa plata cash, se accepta achizitionarea apartamentului si prin accesarea unui credit bancar.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari, sunati cu incredere! ID intern: 739.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici