Anunțul a fost dezactivat!

APARTAMENT NOU | 2 CAMERE | IULIU MANIU | PARCARE INCLUSA

Oradea, Bihor Acum 2 luni 640 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

54

An finalizare construcție
2024
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună

Oradea, un oras vibrant si plin de viata, continua sa atraga prin dezvoltarea sa moderna si facilitatile de inalta calitate oferite locuitorilor sai. In acest context urban dinamic, va aducem in atentie un apartament nou-nout, situat intr-un bloc recent construit, la etajul 1. Interiorul apartamentului dezvaluie un living confortabil, ideal pentru relaxare si socializare, o bucatarie separata, complet utilata, ce ofera tot ceea ce este necesar pentru gatit si depozitare, un dormitor confortabil, o baie moderna cu dus si un hol de intrare inteligent amenajat cu spatiu generos de depozitare.
Incalzirea in pardoseala asigura confortul termic in toate incaperile, iar aparatul de aer conditionat din living face fata cu brio zilelor toride.
Fiind la prima inchiriere, apartamentul se remarca prin mobilierul sau impecabil si dotarile de ultima generatie, iar designul sofisticat, caracterizat prin linii curate si finisaje de inalta calitate, a fost meticulos ales pentru a crea o atmosfera primitoare si rafinata.
Locatia apartamentului este excelenta, la o distanta scurta de mers pe jos de Universitate, precum si de centrul orasului, cu vestita Piata Unirii, un loc vibrant pentru intalniri si socializari.
In plus, aveti la dispozitie un loc de parcare in curtea interioara a blocului - un detaliu esential pentru rezidentii din centrul orasului
Pret propus: 640 euro; / luna
Daca vrei sa fii in centrul actiunii, te asteptam la o vizionare:
40 773 795 287 | bd. Gh. Magheru, nr. 12 | [email protected]

Confort: lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Apartamente de închiriat din:

Judetul Bihor Oradea Marghita
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici