Anunțul a fost dezactivat!

Apartament nou 68mp, 2 camere decomandat, lux, Rediu

Iasi, Iasi Acum o săptămână 90.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

58

An finalizare construcție
2019
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
3

Blitz va propune spre vanzare un apartament 2 Camere, decomandat, cu o suprafata de 58 mp utili plus o terasa exterioara de 10 mp, la parter, intr-un ansamblu rezidențial nou aflat în Rediu doar la 2 km de Rond Pacurari .

Compartimentarea include 1 living spatios cu dressing,1 dormitor matrimonial generos, 1 bucatarie complet mobilata și utilata cu mobila făcută la comanda și electrocasnice încorporate,1 terasa laterala cu intrare din bucatarie,1 hol mare,1 baie pătrată cu cada și mobilier de perete.

Se evidențiază o structura de rezistenta pe cadre și beton armat, carămida BKS, izolație exterioara cu polistiren eps 100 de 10cm grosime, tamplarie PVC tripan cu 4 Camere de aer Salamander.

Din punct de vedere al finisajelor, se enumera: parchet laminat pentru trafic intens de 10mm grosime, usi interioare din lemn masiv, tamplarie tripan Salamander, ușa metal cu sistem antiefractie cu 5 elemenți, centrala termica în condensare, aer condiționat A/C
Apartamentul este complet mobilat și utilat, living cu Smart TV, zona dressing, canapea extensibila, mobilier interior lemn masiv. În dormitor întâlnim pat matrimonial cu somiera hidraulica și saltea calitate înaltă, masa make up si televizor Smart TV. Bucătăria este cu mobilier făcut la comanda din mdf vopsit,1 frigider, 1 aragaz și 1 cuptor electric, mașina de spălat vase incorporata. Baia este cu cada și mobilier mdf.
Exista 1 loc parcare suprateran acoperit intabulat inclus în preț.
Va asteptam la vizionare!


Cod ofertă / ID BLITZ: P86794
Id intern: P86794

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici