Anunțul a fost dezactivat!

Apartament nou cu 3 camere, intabulat, 0 COMISION, Visan

Iasi, Iasi Acum 4 săptămâni 74.750 EUR
Zona

Visani

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

62

An finalizare construcție
2022
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Număr niveluri imobil
3

Evo Imobiliare are deosebita placere de a va propune spre vanzare un apartament cu trei camere, in Iasi, localizat in zona Visan. Blocul in care se afla apartamentul este nou construit si dispune de un regim de inaltime redus, structurat pe niveluri de demisol, parter, doua etaje si mansarda (D P 2E M). TIP - 3 A

Apartamentul se ofera spre vanzare complet finisat si amenajat, gata de mutare imediata. Pardoselile sunt acoperite cu gresie, faianta si parchet de calitate, iar baia este echipata cu obiecte sanitare moderne. De asemenea, apartamentul este racordat la toate utilitatile esentiale: apa, gaz, electricitate si dispune de contorizare individuala. Ca un plus de eficienta energetica, imobilul este echipat cu un termosistem eficient, compus din polistiren de 100 mm la exterior.

Din punct de vedere al compartimentarii, acest apartament cu o suprafata de 65 mp ofera un design interior atat functional, cat si modern. Pe langa un hol generos, care dispune de un spatiu special amenajat pentru un dressing, apartamentul va intampina cu un living spatios, ce se extinde intr-o bucatarie de tip Open Space.

Pretul apartamentului este de 74.750 de euro. Facilitatile de plata sunt flexibile, acceptandu-se orice tip de credit bancar, ipotecar sau prin programul Noua Casa. Si pentru a completa aceasta oferta atragatoare, este bine de stiut ca, pentru cumparator, comisionul este 0%.

ID intern agentia imobiliara, Evo-Imobiliare: 2583

Daca aceasta proprietate nu se potriveste nevoilor dvs., va invitam sa explorati o varietate larga de alte apartamente de vanzare sau de inchiriat.

Vezi aici - Apartamente de vanzare Iasi
Explorati aici - Apartamente Noi de Vanzare Iasi
Vezi oferte cu: Apartamente de inchiriat Iasi

Contactati echipa Evo Imobiliare pentru detalii suplimentare si pentru a programa o vizionare a acestei proprietati. Ne puteti contacta telefonic, cat si whatsapp la numarul afisat.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici