Anunțul a fost dezactivat!

Apartament privilegiat de soare si priveliste, Ghimbav, Bras

Brasov, Brasov Acum 4 săptămâni 134.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

65

An finalizare construcție
2016
Etaj
1
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
B
Consumul total de energie primară
63
Indicele de emisii echivalent CO2
108
Număr niveluri imobil
3
Mobilat/Utilat
Parțial

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un apartament deosebit, situat la primul nivel al unui bloc nou din Ghimbav, cu o configuratie atractiva, desfasurata pe trei camere decomandate, hol, bucatarie inchisa, doua bai si doua balcoane, apartament in suprafata utila de 65 mp, la care se adauga suprafata celor doua balcoane exterioare, din care unul cu priveliste spre Varful Postavarul.

Cu un design modernist ce imbina perfect estetica contemporana cu functionalitatea cotidiana, apartamentul beneficiaza de o energie buna si grad de insorire ridicat, fiind potrivit pentru un cuplu sau o familie care doreste sa locuiasca intr-un cadru linistit, dar totusi la 150 m de cele mai importante puncte de interes precum scoala, gradinita, magazine, sala de sport, parc, loc de joaca, restaurant, terasa, etc. si de acces facil la transportul public in comun si la principalele artere rutiere, Brasovul fiind la doar 5 minute de mers cu masina, ceea ce va asigura un stil de viata comod si placut.

Imobilul este localizat intr-un bloc construit cu simt de raspundere, materiale si finisaje de calitate si atentie la detalii, cu o arhitectura simpla si eleganta, regim de inaltime redus, curte imprejmuita, care asigura intimitate si siguranta sporita, garantand astfel o comunitate distinsa si selecta.

Completeaza oferta faptul ca proprietatea se preda partial mobilata, dispune de doua locuri de parcare incluse in pret, apartamentul are vedere pe doua parti, casa scarii prezinta un aer familiar, este curata si bine intretinuta, iar prin natura solida a constructiei, a termoizolatiei eficiente si a expunerii la un grad ridicat de insorire, costurile de intretinere si incalzire sunt minime, mai ales ca bucataria functioneaza pe curent electric.

Va invitam sa descoperiti acest apartament cu design modernist, cu spatii largi si primitoare, finisaje de calitate, lumina naturala, dar mai ales pozitionarea ideala, va vor face sa va simtiti ACASA. Nu ratati sansa de va transforma visul in realitate si de a locui undeva unde regasiti beneficiile unei vieti de calitate!

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Va vom fi alaturi cu consultanta gratuita in permanenta inca de la primul apel.

GEORGE MOSOR

Telefon/ WhatsApp: 0732.847.048

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici