Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartament Superb 3 Camere Decebal/Unirii Mobilat-Utilat Pre

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 205.000 EUR
Zona

Decebal

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

76

An finalizare construcție
1992
Etaj
8
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
9

Avem placerea de a va prezenta un apartament de lux - 3 camere, de 82 m2, situat la 1 minut de rondul Alba Iulia / Decebal - zona ultracentrala, deosebită şi frumos amenajată, animată de terase şi restaurante. Apartamentul este situat in imediata apropierea mall-ului Vitan. Este decomandat, situat la etajul 8 din 9 şi este compus din 3 camere, doua bai, o bucătărie open space, o logie si un balcon inchis care poate fi transformat in spatiu de depozitare sau de relaxare. Instalatiile sanitare si caloriferele sunt noi si de cea mai buna calitate - apartamentul fiind renovat complet cu ajutorul unui designer de interior în 2021. Se vinde complet mobilat si utilat - mobila, din material MDF, fiind facuta la comanda si inteligent creata pentru a oferi spatii generoase de depozitare. Canapeaua este făcută la comanda, de la Divanissimi.
Are toate actele in regula; poate fi o investiţie excelenta datorita zonei, etajului care ofera o perspectiva spectaculoasa asupra orasului şi designului interior. Apartamentul este intr-o stare excelentă şi gata pentru a fi dat în folosinţă imediat.
Blocul dateaza din anul 1992 si are o constructie ultra solida, garantând o rezistenţă deosebită la cutremure. Apartamentul are vedere mixtă spre Mall Vitan si bulevardul Burebista, cât şi spre spatele blocului. Alte utilitati: 2 unitati noi de aer condiţionat, geamuri termopane pvc, parchet din lemn natural (pluta), gresie, faianţă.
Se vinde la preţul de 205.000 euro, uşor negociabil.

Va asteptam la vizionare !
Cu drag, Apulum94

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici