Anunțul a fost dezactivat!

Apartamente noi, zona Nord. COMISION 0!!!

Bistrita, Bistrita-Nasaud Acum 2 săptămâni 61.300 EUR
Zona

Centura

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

53

An finalizare construcție
2023
Etaj
2
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
mai mult de 12
 Preț negociabil

Avem placerea de a va prezenta unul dintre cele mai moderne proiecte rezidențiale , situat într-o zonă privilegiată din orașul Bistrița, zona Nord.

Apartamente cu 2-3 camere impresionează prin designul unic și finisajele de lux, creând o atmosferă plăcută și confortabilă.

Fiind de tip decomandat si cu suprafete generoase aceste apartamente vă oferă intimitate și libertate de mișcare. Bucurați-vă de priveliștea relaxantă și liniștită din apartament, iar datorită liftului modern, veți avea acces ușor și rapid la locuința dumneavoastră.

Complexul în care se află apartamentule dispune de o curte privată cu acces securizat, astfel încât veți beneficia de intimitate și siguranță. Pentru cei mici, există și un spațiu de joacă special amenajat, unde se pot distra în voie.

Un alt avantaj al acestei proprietăți este proximitatea față de magazine și atracții importante ale orașului. La doar 3 minute cu mașina veți ajunge Mall-ul B1 Shopping Center, unde veți găsi o gamă variată de magazine, precum și restaurante populare, cum ar fi KFC. De asemenea, supermarketuri precum Kaufland și Lidl sunt în apropiere, asigurându-vă acces facil la tot ceea ce aveți nevoie.

Pentru a oferi un confort sporit, locurile de parcare sunt disponibile începând de la 2600 euro.

Nu ratati sansa de a deveni proprietar al unui apartament nou, luxos si perfect pentru confortul dumneavoastra! Contactati-ne chiar astazi pentru a va programa o vizionare si a profita de aceasta oportunitate unica!

Va multumim!

Confort: Lux
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici