Anunțul a fost dezactivat!

Apartamentul "JOLIMANDI" , Lacul Tei-Str. Petre Antonescu...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 luni 396 EUR
Zona

Lacul Tei

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

54

An finalizare construcție
1983
Etaj
6
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
10

Va place zona Lacul Tei, cu toate beneficiile acesteia, dintre care amintim :metrou (Obor la 15 minute), stb, piata(Piata Obor), parcuri ( Parcul Circului, Parcul Plumbuita, Parcul Pasarari langa Obor), magazine alimentare si non-alimentare, hypermarket-uri(Kaufland, Carrefour, Auchan), mall-uri( Veranda Mall), farmacii, banci, restaurante/cafenele/pizzerii/fast-food-uri, institutii de stat etc.? Lucrati in zona, aveti un business aici sau pur si simplu sunteti iubitori ai zonei? Daca a-ti raspuns cu "DA" pana aici, avem ceea ce va trebuie.

De cand intri in apartamentul "JOLIMANDI" ai pe loc sentimetul de "ACASA", datorat atat amenajarii si energiei lui pozitive, dar si pozitiei blocului, ferit de zgomotul specific zonei. Acesta este decomandat, are o suprafata de aprox. 54 mp, cu o impartire foarte buna, a fost renovat, cu finisaje de foarte buna calitate, iar in ccea ce priveste mobilarea si utilarea lui, au fost aduse lucruri de buna calitate, in trecut proprietarii locuind aici. Apartamentul are un dressing mare pentru depozitare pe tot peretele, pe hol, are bucataria mobilata si utilata, iar pentru evitarea neplacerilor cu apa calda a fost montat un boiler.

Vreau sa recapitulez beneficiile acestui apartament: SIGURANTA(bloc dupa 1980), CONFORT, INTIMITATE, BLOC REABILITAT, SCARA CURATA, ACCESIBILITATE. Adica cam tot ce va doriti de la un apartament.

Apartamentul "JOLIMANDI" , este liber si se preteaza atat pentru o persoana cat si pentru un cuplu.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici