Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Apartment 3 camere, 5 minute de centru!

Bistrita, Bistrita-Nasaud Acum 3 luni 69.500 EUR
Zona

Sud-Est

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

63

An finalizare construcție
2023
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Casă/Vilă
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
2
 Preț negociabil

GFT Delta Office va prezinta această minunată proprietate situată în judetul Bistrita-Nasaud, în frumosul oras Bistrita, în zona Sud.Aceast apartament de vanzare este perfect pentru oricine caută un adăpost confortabil și modern.

Cu trei camere spațioase, această proprietate oferă destul spațiu pentru o familie sau un cuplu. Având în plus o baie elegant amenajată, veți avea parte de confort și intimitate deplină.

Proprietatea dispune de două locuri de parcare, soluție ideală pentru a vă asigura siguranța mașinii dumneavoastră. În plus, cu o suprafață generoasă de 64 de metri patrati, veți avea posibilitatea de a vă amenaja fiecare încăpere în funcție de preferințele dumneavoastră și de stilul de viață.

Prețul acestui imobil este de 69500 euro ( finisat la. cheie), un preț rezonabil pentru o proprietate de acest calibru, amplasată într-o zonă liniștită și accesibilă. Rezidenții vor avea parte de o atmosferă calmă și relaxantă.

Apartamentul este decomandat și oferă nivelul de confort dorit de majoritatea cumpărătorilor, întrucât este situat la doar 5 minute de centru.Construită în anul 2023 această proprietate beneficiază de o structură solidă și de materiale de calitate.

Nu ratați ocazia de a achiziționa acest imobil perfect amplasat în orasul Bistrita! Contactați-ne acum pentru a programa o vizionare și pentru a vă convinge de toate beneficiile pe care această proprietate le oferă.

Nu ezitati sa ne contactati: 0371237339

Confort: Lux
Tip imobil: Casă/Vilă
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici