Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Ap.la cheie si decomandat, 2 camere - 60 mpu balcon - H.Co

Sibiu, Sibiu Acum 5 luni 85.000 EUR
Zona

Broscarie

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

60

An finalizare construcție
2020
Etaj
parter
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

Va propunem spre vanzare un apartament spatios, cu 2 camere si bucatarie separata, plus balcon, situat in zona PREMIUM - strada Henri Coanda. Blocurile sunt intabulate. Comision 0 la achizitionare pentru acest apartament de vanzare in Sibiu.

De ce sa cumperi si tu un apartament in acest ansamblu?
Blocuri cu balcoane si lift
Apartamente noi si intabulate
Loc de joaca si multe spatii verzi
Doar 19% ocupare teritoriala
Cartier mare, intr-o zona in plina dezvoltare
Loc de parcare inclus in pret


Apartamentul este situat la parter si are o suprafata utila de 60.35 mp. Separat de acest spatiu, mai este un balcon in suprafata de cca. 4.50 mp.
Acest apartament este compus dintr-un hol de 4.56 mp, 2 camere de 17.18 mp, respectiv 14.64 mp, o bucatarie separata de 14.39 mp, un hol mic de 1.48 mp si 2 grupuri sanitare, fiecare de 4.05 mp.

La cheie in interior:
- Centrala termica in condensatie si radiatoare
- Pereti zugraviti si gletuiti
- Geamuri termopan
- Usa metalica la intrare
- Instalatie electrica si sanitara pusa pe pozitii, prize si intrerupatoare
- Sapa


LA CHEIE in exterior:
- Terasa/balcon la cheie
- Spatii verzi ( 24 % din teren va fi spatiu verde)
- Loc de parcare de parcare inclus in pret
- Lift Schindler - dimensiuni 1650/1650, sarcina admisa 450 kg


Plata se poate face din surse proprii sau cu ajutorul unui credit ipotecar. Pretul ramane la fel indiferent de modalitatea de plata.

Imobilul se afla in zona Henri Coanda - o zona fara ambuteiaje rutiere, cu acces faci atat din Vasile Aaron si din cartierul Lazaret, cat si direct de pe Autostrada A1.

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici