Anunțul a fost dezactivat!

Arhitect-Designer-Proiectant-Proiecte case-Amenajari-Birou proiectare

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 10 LEI
Tip

Construcții-Amenajări

 Preț negociabil

*SERVICII DE PROIECTARE ȘI AUTORIZARE CONSTRUCȚII*

Suntem specializați în elaborarea proiectelor de autorizare a construcțiilor, acoperind toate tipurile de construcții, atât civile (case, blocuri, spații de birouri, anexe și împrejmuiri), cât și industriale sau agricole. Oferim asistență completă pentru toate fazele de proiectare (S.F., D.T.A.C., D.T.A.D., D.T.O.E., P.Th.), având ca scop obținerea autorizației și execuția lucrărilor de construcție desființare. În plus, ne ocupăm de întocmirea documentațiilor de urbanism (P.U.Z., P.U.D.) sau a altor documentații necesare pentru obținerea autorizațiilor de securitate la incendiu, avizelor sau certificatului de urbanism.

*SERVICII DE PROIECTARE*
Efectuăm proiectare în domeniile arhitecturii, rezistenței și instalațiilor, acoperind construcții rezidențiale, comerciale și industriale, precum și intervenții asupra clădirilor existente. Oferim întocmirea documentației necesare pentru autorizarea executării lucrărilor de construcție (D.T.A.C. + P.Th.) și pentru obținerea avizelor specificate în certificatul de urbanism.
*PROIECTE DE URBANISM*
Elaborăm planuri urbanistice de detaliu (P.U.D.) și planuri urbanistice zonale (P.U.Z.) pentru a asigura conformitatea proiectelor cu reglementările locale.

*STUDII DE TEREN*
Realizăm studii de teren, inclusiv de insorire, geotehnice și energetice, pentru a fundamenta deciziile de proiectare și autorizare.

*PROIECTE TEHNICE DE EXECUȚIE*
Oferim servicii complete de proiectare tehnică de execuție în specialitățile arhitectură, structură și instalații.

*ASISTENȚĂ ȘI CONSULTANȚĂ*
Asigurăm asistență în obținerea certificatului de urbanism, autorizației de construcție demolare, avizelor specificate prin certificatul de urbanism, și oferim consultanță pe întreaga perioadă de execuție a lucrărilor. Toate proiectele noastre includ prezentări 3D și imagini fotorealistice pentru a vă ajuta să vă vizualizați viitoarea construcție.

*SERVICII SUPORT ȘI EXPERTIZĂ*
Asigurăm gratuit asistență tehnică pe șantier în timpul lucrărilor și oferim servicii de dirigenție de șantier. Realizăm, de asemenea, expertize tehnice ale construcțiilor și verificări ale cerințelor A1; A2 pentru rezistența și stabilitatea construcțiilor din beton, metal și lemn.

*SOLUȚII COMPLETE PENTRU CONSTRUCȚII*
Gestionăm toate etapele, de la obținerea certificatului de urbanism până la autorizația de construire. Avem prețuri avantajoase, negociabile în funcție de complexitatea lucrărilor. Alegeți serviciile noastre pentru o abordare integrată și eficientă în realizarea proiectelor dumneavoastră.
Ne puteti gasi pe sitte-ul oficial.

www.proiect-case.ro


Lista cuvinte cheie: proiect de casa proiecte de casa proiect de case proiecte de case, proiect de
locuinta proiecte de locuinte proiect de locuinte proiecte de locuinte proiectare de casa proiectare
de case proiectari de casa proiectari de case proiectare de locuinta proiectare de locuinte,proiectari de locuinta proiectari de locuinte birou de arhitectura birou de proiectare autorizatie de
construire autorizatie de constructii proiect tehnic architect arhitectura birou proiect proiectez
proiectare casa case locuinta locuinte autorizatie construire constructie constructii cladire
cladiri design amenajare amenajari interior exterior interioare exterioare gradina gradini
DTAC PT PTH DDE SF DALI PAC aviz avize acord acorduri

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

Unghii cu gel
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici