Anunțul a fost dezactivat!

B-dul Tineretului - Palatul Copiilor, ap. 2 camere dec.

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum un an 126.000 EUR
Zona

Tineretului

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

57

An finalizare construcție
1981
Etaj
7
Compartimentare
Decomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
De renovat
Clasă energetică
C
Număr niveluri imobil
8

Eurocity Estate va propune spre vanzare un apartament de 2 camere, situat in zona Tineretului – Palatul Copiilor, confort 1 decomandat, situat la etajul 7/8, acces stradal, vedere spate, liniste, suprafata utila totala 56,72mp, constructie din 1981, cadastru, intabulare.

In apartament au fost schimbate instalatia electrica, instalatia sanitara, sufrageria are gresie pe jos, tavan fals cu neoane fosforescente tip piscina, bar amenajat pe colt cu lumina si intrare la semicerc, masca la calorifer din lemn, gen gardulet.

Apartamentul are ferestre cu geam termopan la dormitor, sufragerie si bucatarie, iar balconul este inchis in cornier si geamuri, mai necesita unele imbunatatiri.

Imobilul este situat intr-o zona aerisita, verde, vis-à-vis de Parcul Tineretului, in apropiere de Oraselul Copiilor, Parcul Sincai, Palatul Copiilor, cu magazine in apropiere, scoli, gradinite, facultati, restaurante, terase, Mega Image, Mall Sun Plaza, foarte aproape de Piata Unirii si de alte puncte de interes.

Este un apartament ideal pentru locuinta, avand vederea catre spate, spre liniste, iar accesul facandu-se din bulevardul principal.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici